Komuna e Vitisë dhe “Eco-Higjiena” nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi për sezonin verorë

Komuna e Vitisë dhe “Eco-Higjiena” nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi për sezonin verorë

Komuna e Vitisë dhe “Eco-Higjiena” nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi për sezonin verorë

Për shkak të fluksit të madh të mërgimtarëve, kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti, dhe drejtori i Kompanisë Regjionale për Menaxhimin e Mbeturinave “Eco – Higjiena”, Senad Ramaj, kanë nënshkruar sot një marrëveshje bashkëpunimi për shtimin e shërbimeve dhe përforcimin me 4 punëtorë në sezonin verorë, e që vijnë nga kategoria e rasteve sociale.

Kjo marrëveshje ka për qëllim shtimin e kapaciteteve për mbarëvajtjen e punëve gjatë kësaj sezone dhe shmangien e situatave emergjente.

Reteled Posts

No Comment

Comments are closed.