Eco-Higjiena

Në Sherbimin Tuaj

Mirësevini

Ju ftojmë qe të mësoni rreth projekteve tona

 kamion

Reth Nesh

 Pema

Sherbimet

 dielli

Projektet

loop-mag

Kuriozitete

  Eco–Higjiena sh.p.k., me seli në Gjilan, është e themeluar më datën 23 maj 2012, si një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, ndërsa veprimtarinë e saj e ka filluar më datë 1 Korrik të vitit 2012.  

Eco–Higjiena është kompania e parë edhe e vetme në Kosovë në fushën e pastrimit…

Më Shumë

  Me programin e punës të kompanisë “ECOHIGJIENA” SH.P.K. njësia punuese Gjilan, janë të përfshira me shërbime të gjitha lagjet e qytetit dhe 19 fshatra të Komunës së  Gjilanit.Lagjet në të cilat kryhet shërbimi janë: Dardania I dhe II, Kodra dëshmorëve, Dheu i bardh…  

Më Shumë

  Në përpunim …  

Më Shumë

   1618447_781495851871428_694532183_nMë Shumë