Njoftim!

Njoftim!

Të nderuar Klient,

Kompania Eco-Higjiena ju njofton se ka filluar të bëjë shpërndarjen e hedhurinarëve 120L, dedikuar kësaj radhe nga Qendra deri tek lagjën “Kodra e dëshmoreve”. Lusim klientët tanë të cilët vijnë pranë kompanisë për tu furnizuar me hedhurinar, të kenë mirëkuptim, të respektojnë masat mbrojtëse Covid-19 dhe udhëzimet e stafit të kompanisë Eco-Higjiena.

Orari i shpërndarjes është nga ora 08:00 deri në 15:00 nga e Hëna deri të Premtën.

Ju falënderojmë për mirëkuptim dhe bashkëpunim!

Me respekt Eco-Higjiena SH.P.K.

No Comment

Comments are closed.