2022-Feb

Njoftim!

Të nderuar Klient, Kompania Eco-Higjiena ju njofton se ka filluar të bëjë shpërndarjen e hedhurinarëve 120L, dedikuar kësaj radhe nga Qendra deri tek lagjën “Kodra e dëshmoreve”. Lusim klientët tanë të cilët vijnë pranë kompanisë për tu furnizuar me hedhurinar, të kenë mirëkuptim, të respektojnë masat mbrojtëse Covid-19 dhe udhëzimet e stafit të kompanisë Eco-Higjiena. […]

Read More