Lajme

Komuna e Vitisë dhe “Eco-Higjiena” nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi për sezonin verorë

Komuna e Vitisë dhe “Eco-Higjiena” nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi për sezonin verorë Për shkak të fluksit të madh të mërgimtarëve, kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti, dhe drejtori i Kompanisë Regjionale për Menaxhimin e Mbeturinave “Eco – Higjiena”, Senad Ramaj, kanë nënshkruar sot një marrëveshje bashkëpunimi për shtimin e shërbimeve dhe përforcimin me 4 punëtorë […]

Read More

Njoftim

Në pajtim me nenin 2.1(pika f), të Ligjit nr.03/L-064 “Për Festat Zyrtare në Republikën e Kosovës” i njoftojmë të gjithë qytetarët se administrata dhe inkasantët në “Eco-Higjiena” SH.P.K. Gjilan, duke përfshirë Njësitë Punuese Kamenica, Viti dhe Novobërdë, se më datë 2 Maj 2022, ( e Hënë) nuk do të punojnë me rastin e festës “Bajrami […]

Read More

Njoftim

Njoftim: Kompania EcoHigjiena njofton të gjithë qytetarët se me rastin e Pashkëve Katolike (datë 18.04.2022) do të punoj me orar të rregulltë në të gjitha njësitë operative dhe administrative. Andaj, i lusim të gjithë klientët të kryejnë obligimet që kanë ndaj kompanisë. Ju falënderojmë për bashkëpunimin dhe mirëkuptimin tuaj! EcoHigjiena

Read More

Njoftim!

Të nderuar Klient, Kompania Eco-Higjiena ju njofton se ka filluar të bëjë shpërndarjen e hedhurinarëve 120L, dedikuar kësaj radhe nga Qendra deri tek lagjën “Kodra e dëshmoreve”. Lusim klientët tanë të cilët vijnë pranë kompanisë për tu furnizuar me hedhurinar, të kenë mirëkuptim, të respektojnë masat mbrojtëse Covid-19 dhe udhëzimet e stafit të kompanisë Eco-Higjiena. […]

Read More

Njoftim!

Të nderuar klient! Ju njoftojmë se përkundër përpjekjeve të shtuara të kompanisë tonë për kryerjen e shërbimeve ndaj jush, si pasojë e reshjeve të borës dhe pengesave të rrugëve për në deponin e mbeturinave nuk po arrijmë të kryejmë shërbime të plota. Jemi të përkushtuar që të kryejmë shërbime efikase sapo rrugët të jenë të […]

Read More