Kuriozitete

Njeriu i veçantë i Gjilanit

 

 

A e keni ditur se me mbeturina -bari etj,.. ka mundesi te arrihet temperature
deri ne 70 grad dhe te ngrohet uji per banjo ?
Ja nje shembull.