Lajme

Njoftim i rëndësishëm nga “Eco – Higjiena”

Kompania “Eco – Higjiena” kërkon ndjese ndaj klientëve të saj për mos kryerjen e shërbimeve me kohë si shkak i reshjeve dhe rrugëve që ende janë të pa kalueshme kjo për arsye të motit i cili po mbizotëron ditëve të fundit në vendin tonë. Drejtuesit e kompanisë “Eco – Higjiena” të martën kanë kërkuar mirëkuptim […]

Read More

Njoftim !

  Njoftohen klientët e Komunës së Gjilanit se rrugët të cilat kanë mbetur pa u grumbulluar mbeturinat gjatë javës së kaluar për arsye të motit të ligë do të grumbullohen në ditët ne vijim . Ecohigjiena Sh.p.k. Gjilan 05/03/2018

Read More