Author

Ambienti i EcoHigjienës

EcoHigjiena sh.p.k është kompania që operon në ambientin ku ne punojmë, dhe ajo ka shëndrruar fushën e pastrimit dhe mirëmbajtjes hapësinore në një epokë të re, duke sjellë një dimension të ri të shërbimit që ofrohet. Me përkushtim dhe profesionalizëm, EcoHigjiena sh.p.k ka ndërtuar një reputacion të shkëlqyer në industrinë e pastrimit dhe mirëmbajtjes. Puna […]

Read More

                                      N J O F T I M

N J O F T I M Të gjithë klientëve të shërbimeve tona ju urojmë festën e Fitër Bajramit, duke ju dëshiruar shëndet dhe mbarësi në familjet tuaja ! Njëherit falënderojmë të gjithë klientët të cilët gjatë gjithë këtyre viteve me besnikëri po i kryeni obligimet ndaj nesh,ndërsa ata pak për çfarëdo arsye kanë ngecur […]

Read More

Komuna e Vitisë dhe “Eco-Higjiena” nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi për sezonin verorë

Komuna e Vitisë dhe “Eco-Higjiena” nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi për sezonin verorë Për shkak të fluksit të madh të mërgimtarëve, kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti, dhe drejtori i Kompanisë Regjionale për Menaxhimin e Mbeturinave “Eco – Higjiena”, Senad Ramaj, kanë nënshkruar sot një marrëveshje bashkëpunimi për shtimin e shërbimeve dhe përforcimin me 4 punëtorë […]

Read More

Njoftim

Të  nderuar konsumatorë të shërbimeve tona ! Gjatë procesit të punëve nga veprimtaria jonë kemi dëshmuar se jemi të përkushtuar të ofrojmë shërbime cilësore dhe efikase për klientët tanë . Kemi konstatuar se ka shumë klientë të cilët përkundër gjithë përpjekjeve tona për shërbim cilësor dhe inkasim efikas , kanë akoma borgje të papaguara ndaj […]

Read More

Njoftim

Në pajtim me nenin 2.1(pika f), të Ligjit nr.03/L-064 “Për Festat Zyrtare në Republikën e Kosovës” i njoftojmë të gjithë qytetarët se administrata dhe inkasantët në “Eco-Higjiena” SH.P.K. Gjilan, duke përfshirë Njësitë Punuese Kamenica, Viti dhe Novobërdë, se më datë 2 Maj 2022, ( e Hënë) nuk do të punojnë me rastin e festës “Bajrami […]

Read More

Njoftim

Njoftim: Kompania EcoHigjiena njofton të gjithë qytetarët se me rastin e Pashkëve Katolike (datë 18.04.2022) do të punoj me orar të rregulltë në të gjitha njësitë operative dhe administrative. Andaj, i lusim të gjithë klientët të kryejnë obligimet që kanë ndaj kompanisë. Ju falënderojmë për bashkëpunimin dhe mirëkuptimin tuaj! EcoHigjiena

Read More