2023-Jun

Ambienti i EcoHigjienës

EcoHigjiena sh.p.k është kompania që operon në ambientin ku ne punojmë, dhe ajo ka shëndrruar fushën e pastrimit dhe mirëmbajtjes hapësinore në një epokë të re, duke sjellë një dimension të ri të shërbimit që ofrohet. Me përkushtim dhe profesionalizëm, EcoHigjiena sh.p.k ka ndërtuar një reputacion të shkëlqyer në industrinë e pastrimit dhe mirëmbajtjes. Puna […]

Read More