N J O F T I M

                                      N J O F T I M

N J O F T I M

Të gjithë klientëve të shërbimeve tona ju urojmë festën e Fitër Bajramit, duke ju dëshiruar shëndet dhe mbarësi në familjet tuaja !

Njëherit falënderojmë të gjithë klientët të cilët gjatë gjithë këtyre viteve me besnikëri po i kryeni obligimet ndaj nesh,ndërsa ata pak për çfarëdo arsye kanë ngecur në kryerjen e obligimeve i ftojmë ti kryejnë po ashtu ,në të mirë të ambientit dhe shoqërisë .

Shfrytëzojmë rastin të ju njoftojmë se ekipet tona operative do të jenë në punë edhe me rastin e kësaj feste.

Me respekt ,

Eco- Higjiena SH. P. K.

Reteled Posts

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.