2022-Jul

Komuna e Vitisë dhe “Eco-Higjiena” nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi për sezonin verorë

Komuna e Vitisë dhe “Eco-Higjiena” nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi për sezonin verorë Për shkak të fluksit të madh të mërgimtarëve, kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti, dhe drejtori i Kompanisë Regjionale për Menaxhimin e Mbeturinave “Eco – Higjiena”, Senad Ramaj, kanë nënshkruar sot një marrëveshje bashkëpunimi për shtimin e shërbimeve dhe përforcimin me 4 punëtorë […]

Read More