Njoftim

Njoftim

Njoftim:

Kompania EcoHigjiena njofton të gjithë qytetarët se me rastin e Pashkëve Katolike (datë 18.04.2022) do të punoj me orar të rregulltë në të gjitha njësitë operative dhe administrative. Andaj, i lusim të gjithë klientët të kryejnë obligimet që kanë ndaj kompanisë.

Ju falënderojmë për bashkëpunimin dhe mirëkuptimin tuaj!

EcoHigjiena

Reteled Posts

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.