2022-Apr

Njoftim

Të  nderuar konsumatorë të shërbimeve tona ! Gjatë procesit të punëve nga veprimtaria jonë kemi dëshmuar se jemi të përkushtuar të ofrojmë shërbime cilësore dhe efikase për klientët tanë . Kemi konstatuar se ka shumë klientë të cilët përkundër gjithë përpjekjeve tona për shërbim cilësor dhe inkasim efikas , kanë akoma borgje të papaguara ndaj […]

Read More

Njoftim

Në pajtim me nenin 2.1(pika f), të Ligjit nr.03/L-064 “Për Festat Zyrtare në Republikën e Kosovës” i njoftojmë të gjithë qytetarët se administrata dhe inkasantët në “Eco-Higjiena” SH.P.K. Gjilan, duke përfshirë Njësitë Punuese Kamenica, Viti dhe Novobërdë, se më datë 2 Maj 2022, ( e Hënë) nuk do të punojnë me rastin e festës “Bajrami […]

Read More

Njoftim

Njoftim: Kompania EcoHigjiena njofton të gjithë qytetarët se me rastin e Pashkëve Katolike (datë 18.04.2022) do të punoj me orar të rregulltë në të gjitha njësitë operative dhe administrative. Andaj, i lusim të gjithë klientët të kryejnë obligimet që kanë ndaj kompanisë. Ju falënderojmë për bashkëpunimin dhe mirëkuptimin tuaj! EcoHigjiena

Read More