Njoftim!

Njoftim!

Të nderuar klient!

Ju njoftojmë se përkundër përpjekjeve të shtuara të kompanisë tonë për kryerjen e shërbimeve ndaj jush, si pasojë e reshjeve të borës dhe pengesave të rrugëve për në deponin e mbeturinave nuk po arrijmë të kryejmë shërbime të plota.

Jemi të përkushtuar që të kryejmë shërbime efikase sapo rrugët të jenë të kalueshme.

Të gjithë punëtorët tanë janë në terren në kryerje të detyrave të tyre, ndërsa apelojme në mirëkuptimin tuaj për vonesat e mundshme gjatë kryerjes së shërbimit.

Me respekt Eco-Higjiena SH.P.K.

Reteled Posts

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.