2022-Jan

Njoftim!

Të nderuar klient! Ju njoftojmë se përkundër përpjekjeve të shtuara të kompanisë tonë për kryerjen e shërbimeve ndaj jush, si pasojë e reshjeve të borës dhe pengesave të rrugëve për në deponin e mbeturinave nuk po arrijmë të kryejmë shërbime të plota. Jemi të përkushtuar që të kryejmë shërbime efikase sapo rrugët të jenë të […]

Read More